Vrijwilligers formulier

Aanmelden vrijwilligers

Wil je werken voor Het Spektakel 2023? Geef je dan via onderstaand formulier op. Alle hulp is welkom!

Werkzaamheden

Je geeft aan welke werkzaamheden je het liefste doet, hier proberen we dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Indien je meerdere dagen wilt werken kan dat natuurlijk ook. Wil je met meerdere personen aanmelden dan kan dat via 1 naam (en geef bij opmerkingen de andere namen door)

Geef in onderstaande schemas met een kruisje aan waarvoor we je kunnen indelen. Wil je meerdere dagen helpen? Vul dan meer kruisjes in. Geen voorkeur? Zet dan een kruisje bij de dag van beschikbaarheid.

De week voor Het Spektakel:


Invalid Input

Het weekend van het Spektakel

Invalid Input
Invalid Input

Na Het Spektakel

Invalid Input

Vereniging

Geef hier aan voor welke van onderstaande opties je wilt werken. Een vergoeding voor de gemaakte uren zal uitgekeerd worden aan de geselecteerde optie. Ook vriendengroepen kunnen meedoen. 1 Persoon kan dit formulier invullen en dan onderaan bij de aanvullingen zetten met hoeveel personen jullie zijn die dit willen doen. Door Het Spektakel aan te vinken komt de opbrengst van je gewerkte uren ten goede aan Het Spektakel van de komende jaren.Maak een Selectie

Contactgegevens:

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Opmerkingen:

Zit je altijd met je buurman in de kassa en wil je dit als het even kan dit jaar weer doen? Wil je best meerdere dagen werken, alleen een halve dag of heel de avond? Oftewel: Alle opmerkingen/vragen die je nog kwijt wilt omtrent Het Spektakel:
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Copyright © Het Spektakel - alle rechten voorbehouden | Website gerealiseerd door HVL Media